TEEMME ASIOITA TOISIN, HYVÄLLÄ MENESTYKSELLÄ

Suomen VEP-Palvelut Oy on perustettu vuonna 1991 ja mittariimme on kertynyt lähes 30 vuotta toimintaa. Olemme 20 hengen perheyritys, joka toimittaa yrityksille toimitilapalveluja. Toimistomme sijaitsee Vantaalla ja vuokravarastomme edelleen keskeisellä paikalla Mäkelänkadulla Helsingissä. Palvelumme on suunnattu yrityksille ja suurin palveluryhmä on sopimussiivouspalvelut.


Toteutamme kaikki yrityksien tarvitsemat erikoissiivouspalvelut kuten ikkunapesut,vahaukset, tekstiilikalusteiden pesut sekä muut erikoissiivoukset. Myös toimistoisäntäpalvelu on tärkeä osa toimintaamme. Toimistoisäntäpalvelu on kuin talon sisäpuolinen talonmies, joka huolehtii että kaikki toimii niin kuin pitää kalusteiden ja tilojen osalta.

Kierrätyspalvelumme on lisännyt suosiotaan ja siihen kuuluu niin paperinkeräys, kalusteet kuin värikasetitkin. Tarvikepalvelumme toimittaa asiakkaillemme saniteettipaperit, saippuat, matot,ovisuojateipit sekä muut tarvittavat tuotteet. Korjaus- ja remonttipalvelumme suorittaa pieniä töitä nopeasti ja on ammattitaitoista.Varastointipalvelumme huolehtii muun muassa asiakkaidemme messutavaroiden varastoinnista seuraavaa tapahtumaa varten ja on erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan.